Hem Zuperbox

Zuperbox Rabattkod Mars 2021

Aktuella Zuperbox rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken zuperbox.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 6
  • Rabattkoder 1
  • Erbjudanden 5
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Zuperbox

  • Hur använder jag min Zuperbox kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till zuperbox.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på zuperbox.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Zuperbox rabattkoder

Först söker du efter önskad erfarenhet. När du har hittat den erfarenhet du vill köpa, klicka på buy-knappen.
Jag avbryta min zuperbox.se erfarenhet?
Jo det kan du. På zuperbox.se har du alltid 14 dagars avbeställning direkt från orderdatum. (OBS: Ångerrätten gäller inte när du köper rabatterade eller kampanjprodukter) Köparen måste då återställa rutan zuperbox.se och dess innehåll i full skick till zuperbox.se och zuperbox.se betalar tillbaka köpeskillingen.
När får jag mitt presentkort?
Om du beställer ditt presentkort elektroniskt (PDF), får du det direkt via mail. Om du vill ha presentkartong för presentkort får du nästa veckodag om beställningen görs före 17.00.
Presentkortet har en giltighetstid på 18 - 36 månader. zuperbox.se är den enda på marknaden som erbjuder upp till 36 månaders giltighet på presentkort. Om du utökar ditt presentkort inom giltighetsperioden är det utmärkt att utöka ditt presentkort.
När du köper ett presentkort elektroniskt (PDF), är det ingen extra kostnad. Om du vill få ett tryckt presentkort skickat till dig i ett kuvert kostar det 39 kr. Om du vill ha en bra presentlåda finns det ingen extra fraktkostnad.
Självklart. Om både du och din vän har giltiga presentkort, anger du båda koderna vid bokningstillfället. På så sätt får du tiderna i följd. Om du är en gruppbokning samma sak. \"