Hem Zooplus

Zooplus Rabattkod Oktober 2021

Aktuella Zooplus rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken zooplus.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 29
  • Erbjudanden 21
  • Fri Frakt 2

Vanliga frågor för Zooplus

  • Hur använder jag min Zooplus kupong online?

    Nya Zooplus-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Zooplus Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Zooplus-kupongkoder.

Spara pengar med Zooplus rabattkoder

Fri hemleverans från 499 kronor, eftersom PostNord väljs som leveranspartner. zooplus levererar till ordervärde på minst 299 SEK (exklusive fraktkostnad). Deras paket är förpackade med högst 31 kg. Beställningar med högre totalvikt delas och skickas i två eller flera paket (beroende på vikt). För denna extra fraktkostnad gäller en servicegebyr på 39 kronor. per paket, från det andra paketet.
zooplus levererar till de flesta platser i Sverige. Observera att för vissa leveranser, som skrymmande varor eller avlägsna områden (inklusive öar) väljer de en partner som passar bäst för att hantera dina / dina paket. Därför kan de ibland inte skicka med den leverantör du valt.
zooplus högsta prioritet är att du som kund ska vara nöjd med dina inköp med zooplus. Om du av någon anledning inte skulle vara helt nöjd med en produkt har du 14 dagar (från den dag du mottar dina varor) för att returnera varan till zooplus för en fullständig återbetalning. De återbetalar fakturans fakturavärde, inklusive eventuella fraktkostnader, och tar även över kostnaden för returfrakten *. Se nedan för mer information och instruktioner om hur du returnerar en produkt.
Observera att du inte kan ångra köp på redan öppnade foder-, mellanmåls- och kattskräpspaket. Det är inte heller möjligt att returnera ofullständiga finansiella paket.