Hem Zale

Zale.Se Rabattkod December 2021

Aktuella Zale rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken zale.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 10
  • Rabattkoder 5
  • Erbjudanden 5
  • Fri Frakt 2

Vanliga frågor för Zale

  • Hur använder jag min Zale kupong online?

    Du kan kolla in vår sida för Zale för att få kupongkoder och erbjudanden som du kan använda på dina online Zale-beställningar. Testa och tillämpa automatiskt de bästa Zale Rabattkod med hjälp av våra Zale-rabattkoder.

Spara pengar med Zale rabattkoder

Alla våra varors leveranstid visas på produktsidan, normalt håller vi en leveranstid på 4-7 arbetsdagar. Om paketet inte passar i din brevlåda / brevlåda skickas paketet till närmaste serviceagent, som i sin tur meddelar dig för hämtning.
Frakten är fri från alla beställningar överstigande 499 kr. Under detta belopp kommer 49 kronor att läggas till fraktkostnader för beställningar upp till 2 kg. För order vars vikt överstiger 2 kg kommer fraktkostnader på 79 kronor att läggas till.
Alla betalningar på Zale.se går genom Klarna, där vi alltid erbjuder dig som kund att betala på faktura utan extra avgifter. Du behöver aldrig betala i förväg om du inte vill ha det, men först efter att du har fått dina varor. Bakom Zale.se är det svenska aktiebolag Polym AB.
Skicka oss ett mail där du anger vilken produkt du köpte, din kontaktinformation och vad som är fel med produkten, och vi hjälper dig med klagomålet.
Om du har en bra produkt att sälja på zale.se, skicka sedan ett mail till [email protected] med bild och textbeskrivning av produkten och vi kommer tillbaka till dig för att se över möjligheterna till samarbete.