Hem Xxl

Xxl Rabattkod Oktober 2021

Aktuella Xxl rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken xxl.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 21
  • Rabattkoder 0
  • Erbjudanden 21
  • Fri Frakt 3

Vanliga frågor för Xxl

  • Hur använder jag min Xxl kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till xxl.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på xxl.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Xxl rabattkoder

XXL erbjuder fakta när du köper varor för över 499. Detta gäller alla beställningar som levereras till din närmaste representant.
Detta gäller inte beställningar som levereras med hemleverans på grund av storlek eller vikt.
De samarbetar med Postnord och Bring (DHL används som underleverantör av Bring) och använder följande leveransservice: Leverans till närmaste representant, Mypack Home, Hemleverans (tyngre varor), Varubrev, Pickup @ Store.
Leveranstiden (inklusive fraktagentens tid att leverera din beställning) tar vanligtvis inte mer än 1-4 dagar över hela landet när de skickar din beställning till närmaste leveransplats. Det kan ibland ta några dagar extra under stora kampanjer och varuhusöppningar.
XXL Sport & Wilderness erbjuder 365 dagar med öppet köp * från inköpsdatum med gratis avkastning och utbyte. Om en eller flera av de varor du beställt passar inte, är du välkommen att återvända eller byta ut dem.