Hem Vimla

Vimla Rabattkod April 2021

Aktuella Vimla rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken vimla.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 24
  • Rabattkoder 1
  • Erbjudanden 23
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Vimla

  • Hur använder jag min Vimla kupong online?

    Du kan kolla in vår sida för Vimla för att få kupongkoder och erbjudanden som du kan använda på dina online Vimla-beställningar. Testa och tillämpa automatiskt de bästa Vimla Rabattkod med hjälp av våra Vimla-rabattkoder.

Spara pengar med Vimla rabattkoder

Rabatt på månads avgiften kan tilldelas dig om ditt tips om vimla leder till en ny användare signering prenumerationer och till användaren som har fått råd. Du som har fått råd får rabatt från månad ett (1). Som ett tips får du en rabatt efter att en betalning från tipset användaren har mottagits senast den sista dagen i månaden två (2). Rabatten beviljas endast när din prenumeration är aktiv, d.v.s. din prenumeration är inte pausad, avslutad eller blockerad på grund av obetalda månads kostnader. 
Vid Använd kalla potten, meddelande potten och datan potten, upp till 1000 telefonsamtalen, 10 000 meddelandena och 100 GB av datan är bevarat, utom för den abonemang nivå av 100 GB per månad var nej anvisat pott är bevarat. Oanvända potten sparas i 12 månader från att göras tillgänglig på abonnemanget.
För att kunna använda dina insamlade krukor krävs det att månads avgiften betalas enligt punkt 8
Fasta avgifter debiteras i förskott och rörliga avgifter debiteras i efterskott. Avgifterna för fasta avgifter börjar den första dagen i kalender månaden efter att beställningen har gjorts, oavsett när den månatliga beställningen görs. Alla priser, angivna i SEK, är inklusive moms om inget annat anges.