Hem Vidaxl

Vidaxl Rabattkod Oktober 2021

Aktuella Vidaxl rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken vidaxl.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 5
  • Erbjudanden 45
  • Fri Frakt 5

Vanliga frågor för Vidaxl

  • Hur använder jag min Vidaxl kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till vidaxl.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på vidaxl.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Vidaxl rabattkoder

Leverans tar vanligtvis 4 arbetsdagar efter att vidaXL har mottagit och behandlat din betalning.
Du kommer att få ett automatiskt genererat e-postmeddelande som innehåller en spårlänk och information om budet, du kommer att få det så snart din produkt har skickats. Med spårlänken kan du spåra din order på en vidaXL-webbplats och se fraktens status i realtid.
Vid vidaXL har du därför alltid öppet köp och avbeställning rätt i trettio (30) dagar efter att du fått dina varor eller en väsentlig del av det. Detta överensstämmer med lagstadgad återkallande period. Om du vill avbryta din beställning måste du informera vidaXL via ett varaktigt medium, vilket betyder via telefon eller e-post.
När produkten har returnerats i tillfredsställande skick och anlänt vid vidaXL, återbetalar du också det belopp som anges på kvittot inom fjorton (14) dagar.
På vidaXLs hemsida kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder: Kreditkort, Klarna Faktura eller Klarna konto, pålitligt. Alla sina betalningar hanteras av Adyen.