Hem Viasat

Viasat Rabattkod Maj 2021

Aktuella Viasat rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken viasat.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 16
  • Rabattkoder 7
  • Erbjudanden 9
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Viasat

  • Hur använder jag min Viasat kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till viasat.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på viasat.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Viasat rabattkoder

På Mina sidor kan du t.ex. se och betala dina fakturor, se information om din utrustning, skicka signal till din mottagare och uppgradera ditt TV-paket och lägga till tjänster. Du som kund kan antingen logga in med BankID eller med e-post och lösenord.
Erminering av prenumeration
Om du vill säga upp hela eller en del av din prenumeration gör du det snabbaste genom att kontakta vår kundtjänst per telefon. Du hittar siffror och öppettider under knappen \"\" Kontakta oss \"till höger om din webbläsare.
Uppdatera programvaran för digitalbox För att kontrollera vilken programversion din digitala mottagare har, tryck på följande på din Viasat-fjärrkontroll: Meny - Inställningar - Information.
Anslut digitalboxen till internet Du som TV-kund har tillgång till våra Play-tjänster och vår hyreshop för filmer direkt i din Viasatbox *.
Aktivera Viaplay-konto Viaplay ingår kostnadsfritt till dig som Viasat-kund med TV-paket Bas.Ta del av din dator, mobil, surfplatta eller Apple TV, när och hur du vill. filmer till din mobil eller surfplatta och titta sedan offline. Bra på resan, i landet eller om du kanske inte vill slösa bort surfkrukan. Nu kan du också se Viaplay hur och när du vill ha hela EU, så länge du har tillgång till internet.
Prenumeration nedgradering Som Viasat-kund kan du fritt röra sig mellan olika tv-paket oavsett om du har en aktuell prenumeration eller ett abonnemang med en bindningsperiod.
Viaplay i smart TV För att kunna se Viaplay på din smarta TV måste du först registrera ditt Viaplay-konto här. Ange sedan Viaplay-appen på din smarta TV och logga in med dina inloggningsuppgifter. Din TV måste anslutas till Internet för att tjänsten ska fungera.