Hem Viaplay

Viaplay Rabattkod December 2021

Aktuella Viaplay rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken viaplay.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 11
  • Rabattkoder 1
  • Erbjudanden 10
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Viaplay

  • Hur använder jag min Viaplay kupong online?

    Nya Viaplay-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Viaplay Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Viaplay-kupongkoder.

Spara pengar med Viaplay rabattkoder

I vissa fall kan Viaplay erbjuda nya kunder under en viss försöksperiod att gratis ta del av sina paket (\"Erbjudandet\"). För att kunna delta i Erbjudandet kan du eller någon annan medlem i ditt hushåll inte ha använt Erbjudandet eller något liknande marknadsförbjudande från Viaplay tidigare.
När försöksperioden för Erbjudandet löper ut blir du betalande kund och debiteras sedan för ditt valda paket med gällande priser som anges på webbplatsen om du inte aktivt väljer att avbryta Erbjudandet i enlighet med avsnittet \"Ångerrätt\" nedan, eller senast under provperiodens sista dag, avslutar Erbjudandet.
Om du har ingått avtal med Oss har du rätt att betala tillbaka inom fjorton (14) kalenderdagar och få full återbetalning enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005: 59). Återkallandetiden för fjorton (14) kalenderdagar träder i kraft så snart du får bekräftelse på din prenumeration eller din engångsbetalning.