Hem Vetzoo

Vetzoo Rabattkod Mars 2021

Aktuella Vetzoo rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken vetzoo.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 3
  • Erbjudanden 47
  • Fri Frakt 6

Vanliga frågor för Vetzoo

  • Hur använder jag min Vetzoo kupong online?

    Du kan kolla in vår sida för Vetzoo för att få kupongkoder och erbjudanden som du kan använda på dina online Vetzoo-beställningar. Testa och tillämpa automatiskt de bästa Vetzoo Rabattkod med hjälp av våra Vetzoo-rabattkoder.

Spara pengar med Vetzoo rabattkoder

De hos VetZoo strävar efter att alltid leverera en bra upplevelse till sina kunder. Som kund hos VetZoo kan du antingen välja leverans till en Posten-agent eller hemleverans direkt till din dörr.
De har alltid fri frakt på beställningar över 500 SEK. Om ordern är under 500 kr läggs en frakt på 69 kr.
Vid beställning av fryst hundmat eller kattmat tillkommer en avgift på 39 kronor. Anledningen till detta är att det är dyrare att lagra, hantera och skicka frysta varor.
VetZoo erbjuder alla kunder öppna inköp och gratis avkastning i 30 dagar. VetZoo kan inte ta frysta varor i gengäld, eftersom de tinas på vägen tillbaka till deras lager, så kolla en extra tid att din beställning med frysa mat / färsk mat kommer att vara korrekt.
Om du använder returanmälan du tillhandahåller från VetZoo står de för returleverans och kan behandla din retur snabbare.
De använder Klarna för alla VetZoos betalningar. Du kan välja själv om du vill betala med Faktura, Kort eller Direkt Betalning. Klarna erbjuder också möjlighet till avbetalning.