Hem Urinkollen

Urinkollen Rabattkod April 2021

Aktuella Urinkollen rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken urinkollen.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 2
  • Rabattkoder 2
  • Erbjudanden 0
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Urinkollen

  • Hur använder jag min Urinkollen kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till urinkollen.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på urinkollen.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Urinkollen rabattkoder

BETALNINGS SYSTEM: Urinkollen.se använder Klarna (www.klarna.se) för betalning med kort. Klarna uppfyller kraven för PCI DSS
PRISER: vid beställning via hem sidan gäller de priser som anges på webbplatsen. Priserna är i svenska kronor och inkluderar moms. Priserna inkluderar inte några betalnings-och frakt kostnader, som anges separat. Du kan betala på det sätt som anges på webbplatsen. Urinkollen förbehåller sig rätten att inte alltid erbjuda alla betalnings metoder och att ändra betalnings metod om det du valt av någon anledning inte fungerar vid köp tillfället eller om du inte är godkänd för den valda betalnings metoden. Bekräftelse av din betalning och recept kommer att skickas via e-post till din angivna e-postadress
ÅTERVÄNDANDE: konsumenterna har vanligt vis 14 dagars ånger rätt, men digitalt innehåll ingår inte i detta. Genom att acceptera dessa villkor samtycker du till att ånger rätten inte gäller digitalt innehåll som levereras på annat sätt än på ett fysiskt medium.
RÄTT till utbyte: recept kan inte växlas till andra recept.
Åter betalning: Urinkoll också vill uppmärksamma det faktum att i vissa fall kan det ta några arbets dag från den tidpunkt då Urinkoll gjorde överföringen, innan pengarna kommer in på ditt konto. Åter betalning sker med samma betalnings metod som vid köpet.
Åter betalning av frakt kostnader vid reklamation-om företaget gör en leverans eller sanering av defekten i händelse av ett klagomål, måste eventuella frakt kostnader återbetalas inom 14 dagar från den dag då företaget mottog de klagade varorna. Återlämnande av varor och åter betalning måste ske utan onödigt dröjsmål.