Hem Unisportstore

Unisportstore Rabattkod Maj 2021

Aktuella Unisportstore rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken unisportstore.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 22
  • Rabattkoder 6
  • Erbjudanden 16
  • Fri Frakt 4

Vanliga frågor för Unisportstore

  • Hur använder jag min Unisportstore kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till unisportstore.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på unisportstore.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Unisportstore rabattkoder

Unisportstore accepterar betalning med Visa-kort, Mastercard, Diners, Klarna, direktbetalning och banköverföring till deras plusgiro.
Leveranstid beror på vad som beställts och anges på produkten på hemsidan. Lagerartiklar skickas vanligtvis inom 24 timmar med leveranstid 1-2 arbetsdagar inom Sverige. Observera att produkter som är anpassade att skriva ut vanligtvis har en leveranstid som är 1-2 arbetsdagar längre. Om ordern innehåller produkter med olika leveranstider, skickas beställningen endast när alla produkter kan skickas tillsammans.
Leverans sker med Postnord i hela Sverige till en leveransplats. De levererar också till utländska destinationer som anges i deras kassa när du väljer leveransadress.
Du har 30 dagar med öppet köp från det faktum att du, eller en annan person du har valt, har mottagit ordern. Om tidsfristen löper ut på en semester förlängs den till nästa arbetsdag.