Hem Tui

Tui Rabattkod Maj 2021

Aktuella Tui rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken tui.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 23
  • Rabattkoder 7
  • Erbjudanden 16
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Tui

  • Hur använder jag min Tui kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till tui.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på tui.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Tui rabattkoder

Resen bokad mer än 45 dagar före avresa
Bokning måste bekräftas inom 5 dagar med en delbetalning, registreringsavgift. Observera: Om delbetalningen inte är tillgänglig för TUI inom 5 dagar, avbryts resan automatiskt.
Du kan välja att betala din charterresa på flera sätt: Betalningskort, Betala på bank / internetbank, Betala via direktöverföring från din internetbank via tui.se, Bokat med ditt lokala resebyrå - Betala på nätet, Krypterad kortbetalning information online.
Om du har skrivit avbokningsförsäkringen för alla medresenärer kan du boka resan obegränsat antal gånger till 30 dagar före avresa. Gratis avbokningar gäller inte kryssningar, TUI-villor eller regelbundna flygningar.
Om du, en medresenär eller någon i familjen blir sjuk eller allvarligt skadad, kan du avbryta resan och få pengarna tillbaka.
Om du avskedas från jobbet kan du avbryta resan och få tillbaka pengarna, förutsatt att du är fast anställd och har avskedats på grund av brist på arbete.