Hem Tripx

Tripx Rabattkod Mars 2021

Aktuella Tripx rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken tripx.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 10
  • Rabattkoder 1
  • Erbjudanden 9
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Tripx

  • Hur använder jag min Tripx kupong online?

    Du kan kolla in vår sida för Tripx för att få kupongkoder och erbjudanden som du kan använda på dina online Tripx-beställningar. Testa och tillämpa automatiskt de bästa Tripx Rabattkod med hjälp av våra Tripx-rabattkoder.

Spara pengar med Tripx rabattkoder

När du beställer en resa söker du efter önskad produkt / s och väljer sedan önskade resekomponenter. På så sätt kan du bestämma när och hur länge du vill vara borta, och anpassa din resa baserat på dina behov och önskemål. T.ex. när på dagen du vill lämna och / eller återvända hem.
Betalningsmetod; TripX Faktura: Om du väljer TripX Faktura behöver du inte betala något förrän 1-2 månader efter bokningsdagen.
TripX Betalning, 2. På många av våra resor erbjuder vi möjlighet till uppskjuten betalning. Det innebär att du endast gör en delbetalning vid bokningstillfället
internetbank
När du väljer att betala med en internetbank gör du när du betalar dina vanliga räkningar. Du är inloggad på din vanliga internetbank och gör vad du brukar göra. Inga avgifter.
Mastercard / Visa - Kortbetalning
När du väljer kortbetalning fyller du i dina kortuppgifter och om ditt kort är kopplat till 3D Secure (Secure Internet Shopping) får du frågan om din kod för detta.
Det är viktigt att e-postadressen motsvarar den du bokade din resa i. Ibland kan du skriva in fel e-postadress eller stava fel, då ska du kontakta kundservice och vi kommer att korrigera detta i vårt system. Skicka ett mail till [email protected]
Priset för resor är inte löst, de uppdateras och ändras kontinuerligt efter tillgänglighet och efterfrågan. Det är först och främst hos flygbolagen detta händer i större utsträckning men kan också ske på hotell