Hem 3 Tre

Tre.Se Rabattkod Mars 2021

Aktuella 3 Tre rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken tre.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 45
  • Rabattkoder 2
  • Erbjudanden 43
  • Fri Frakt 2

Vanliga frågor för 3 Tre

  • Hur använder jag min 3 Tre kupong online?

    Du kan kolla in vår sida för 3 Tre för att få kupongkoder och erbjudanden som du kan använda på dina online 3 Tre-beställningar. Testa och tillämpa automatiskt de bästa 3 Tre Rabattkod med hjälp av våra 3 Tre-rabattkoder.

Spara pengar med 3 Tre rabattkoder

Rätten till återkallelse gäller om du köper en produkt eller tjänst på distans, t.ex. på distans, via tre.se, via telefon eller utanför 3: s affärslokaler. Om du ångrar ett sådant avtal måste du meddela 3-kundservice inom 14 dagar efter mottagandet av varan. Inom 14 dagar efter sådant meddelande måste du skicka varorna tillbaka till 3 med fraktbrevet skickat till dig för detta ändamål från 3. 3 kan i vissa fall debitera dig för returkostnad, för närvarande 98 SEK.
Klagomål: När du får din produkt måste du kontrollera att produkten inte har något fel och att det överensstämmer med din överenskommelse. Det är viktigt att du noggrant läser avtalet och kontaktar oss på Tre om du har frågor eller om du vill klaga på något fel.
Garanti. Medan du alltid har tre år att lämna en originalfel på en produkt, ger en garanti ett bättre skydd för fel som uppstår under garantiperioden.