Hem Travelstore

Travelstore Rabattkod April 2021

Aktuella Travelstore rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken travelstore.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 5
  • Rabattkoder 0
  • Erbjudanden 5
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Travelstore

  • Hur använder jag min Travelstore kupong online?

    Nya Travelstore-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Travelstore Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Travelstore-kupongkoder.

Spara pengar med Travelstore rabattkoder

För att göra en bokning måste du ha fyllt 18 eller ha en förmyndares underskrift. Ansvar för resan Vi skickar endast flygbiljetterna och ansvarar inte för eventuella ändringar i tidtabellen, avbokade flygningar, förlorat bagage, bagage, mat eller flygplatsavgifter som inte ingår i flygbiljetten eller andra händelser som har att göra med flygresan . Sådana händelser är respektive ansvariga flygbolag ensamma, så alla krav som härrör från dessa måste göras direkt till flygbolaget.
Betalning Bokningen är inte bindande förrän resebyrån har mottagit betalning. Kommer inte att betala Resebyrån får automatiskt biljetten automatiskt i tid. NOTERA! När du väljer betalningsmetod Faktura eller Delbetalning via Klarna blir bokningen bindande när du godkänner betalningsvillkor, även om du inte gjorde betalningsöverföringen till Klarna.
Tidtabellskifte / avbokade flygresor Resebyrån är endast en flygbiljettmäklare och kan inte hållas ansvarig för tidsplanförändringar och avbeställda flygningar. När flygbolagen ändrar tidtabellen eller ställer in flyg är det resebyråens skyldighet att förmedla informationen till resenärer.
Priser och skatter Flygpriser är färskvaror. Priser och platsåtkomst kan ändras, vilket innebär att du kan få olika svar beroende på när du letar efter en plats / pris. Flygpriserna visas inklusive flygskatter och eventuella bränsletillsatser. När biljetten utfärdas kan priserna inte ändras.
Annat Resebyrån eller flygbolaget betalar inte för överföringar mellan olika flygplatser om man väljer ett sådant alternativ. Inte heller för övernattning om resenären väljer ett sådant alternativ. \"