Hem Trademax

Trademax Rabattkod Mars 2021

Aktuella Trademax rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken trademax.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 26
  • Rabattkoder 8
  • Erbjudanden 18
  • Fri Frakt 3

Vanliga frågor för Trademax

  • Hur använder jag min Trademax kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till trademax.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på trademax.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Trademax rabattkoder

Trademax tar ut en hanteringsavgift, vars storlek beror på volymen av de beställda varorna. Avgiften täcker kostnader för till exempel frontplockning, förpackning, lastning, leveranskontroll och fraktdokument och kvitton. Handläggningsavgiften förverkas alltid när din beställning har bearbetats. Alla lagervaror behandlas omedelbart. Observera att rabattkoder inte minskar hanteringsavgifterna.
Kväll leverans är ett extra alternativ som presenteras vid kassan vid tillgänglighet.
Trademax erbjuder 365 dagars öppet köp för outnyttjade varor, från den dag du mottog varorna / varorna. Vid retur måste produkten returneras i oskadad originalförpackning, helt ommonterad och oanvänd.
Trademax säljer alla produkter med tre års garanti enligt lagen om konsumentinköp. För soffor har de förlängt garantitiden till 10 år.