Hem Toyme

Toyme Rabattkod December 2021

Aktuella Toyme rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken toyme.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 16
  • Rabattkoder 0
  • Erbjudanden 16
  • Fri Frakt 1

Vanliga frågor för Toyme

  • Hur använder jag min Toyme kupong online?

    Spara pengar med Toymes dagliga försäljning. Gå till toyme.se och klicka på Daily Sales. Därifrån hittar du Toyme-erbjudanden om heminredning, möbler, vitvaror och mer. Du hittar också Closeout-erbjudanden som Toyme erbjuder rabatter på upp till 80% rabatt på tusentals överlagrade och upphörda Toyme-produkter.

Spara pengar med Toyme rabattkoder

Du kan betala med kort (VISA, Mastercard eller Diners Club) eller mot faktura. För närvarande är efterbetalning inte möjlig.
Om du inte får betalningsalternativet för faktura vid kassan. då kan det bero på 3 olika saker ...
Du har tidigare betalningsanmärkningar och har därför inte godkänts i vår kreditkontroll. Du har missat fylla i ditt personnummer under kundinformationen.
ToyMe säljer endast högkvalitativa märkesvaror som produceras i de ursprungliga fabrikerna för varje varumärke. Självklart säljer alla produkter ToyMe är färska och kunden kan vara säker på att köpa de bästa kvalitetsprodukterna.
Hur objekten skickas beror till stor del på vikt och storlek. Alla produkter skickas från ett distributionslager i Göteborg och leveranser upp till 2 kg skickas normalt i slitstarka och vadderade kuvert. postlåda. Vad är fraktkostnaden?
På alla beställningar läggs en fraktkostnad om för närvarande 29 kr eller 49 kr inklusive moms. Fraktkostnaden beror på vikten och storleken på sändningen. Den aktuella fraktkostnaden finns i kundvagnen och kassan. Inga extra kostnader utöver fraktkostnaden kommer att läggas till.
Är det alltid samma fraktkostnad oavsett hur mycket jag handlar?
Fraktkostnaden varierar beroende på fraktens storlek och vikt. För närvarande är frakten 29 kr eller 49 kr inklusive moms och aktuell fraktkostnad och totalbeloppet för varan finns i kundvagnen och kassan.