Hem Titanoptik

Titanoptik Rabattkod December 2021

Aktuella Titanoptik rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken titanoptik.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 6
  • Rabattkoder 5
  • Erbjudanden 1
  • Fri Frakt 2

Vanliga frågor för Titanoptik

  • Hur använder jag min Titanoptik kupong online?

    Nya Titanoptik-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Titanoptik Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Titanoptik-kupongkoder.

Spara pengar med Titanoptik rabattkoder

Alla glasögon slipas i vår butik på Götgatan 94 i centrala Stockholm
Betalning. Alla priser inkluderar moms, porto, montering och glas med Super Antireflex & Hårtork.
På Titanoptik.se är det möjligt att betala med kreditkort, vi accepterar VISA och MasterCard. När du betalar med kreditkort hanteras betalningen av vår betalningspartner DIBS, vilket garanterar säker betalning. Vi har också förskottsbetalning till vår bankgiro 785-4722
Frakt: Gratis frakt på alla beställningar.
Fri frakt utanför Sverige (inom Europa). All frakt hanteras av Posten, Fedex eller DHL.
Leveranstid: Bågarna skickas av Posten som ett paket. Skräddarsydda glasögon levereras efter 1-5 arbetsdagar (för enkelskuren glas) och 5-10 arbetsdagar (för progressiva glasögon) efter beställning.
personlig information
TitanOptik AB garanterar att dina personuppgifter sparas på ett säkert sätt så att de inte hamnar i felaktiga händer. Du kan när som helst kontakta oss för att ta reda på vilken information som lagras och ändra eller ta bort din information.
Klagomål
Om du skulle upptäcka något fel med dina glasögon vid leverans, kontakta alltid vår kundservice på [email protected] så snart som möjligt.
Garanti och Ångerrätt
Alla våra glasögon levereras med 2 års fabriksgaranti mot tillverkningsfel. Antireflexbehandlingar omfattas av en 2 års garanti. Du har fullständig rätt till återkallande inom 14 dagar efter mottagandet av glasögonen, vilket ger dig möjlighet att noggrant testa dina glasögon under denna period.
Observera att det tar ungefär en vecka innan pengarna returneras till ditt konto på grund av hantering och mail.
Upplysningar: TitanOptik AB strävar efter att ge våra kunder noggrann information om våra produkter som möjligt. Vi reserverar oss dock rätten att skriva / skriva ut fel som kan innebära att vi inte kan leverera i enlighet med informationen i vår webbutik, vår marknadsföring eller på annat sätt.