Hem Tintin Style

Tintin Style Rabattkod Maj 2021

Aktuella Tintin Style rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken tintinstyle.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 8
  • Rabattkoder 1
  • Erbjudanden 7
  • Fri Frakt 1

Vanliga frågor för Tintin Style

  • Hur använder jag min Tintin Style kupong online?

    Spara pengar med Tintin Styles dagliga försäljning. Gå till tintinstyle.se och klicka på Daily Sales. Därifrån hittar du Tintin Style-erbjudanden om heminredning, möbler, vitvaror och mer. Du hittar också Closeout-erbjudanden som Tintin Style erbjuder rabatter på upp till 80% rabatt på tusentals överlagrade och upphörda Tintin Style-produkter.

Spara pengar med Tintin Style rabattkoder

nom Sverige skickar vi alla våra paket med PostNord AB. Vi arbetar snabbt och hårt för att packa och skicka din beställning. Leverans från oss sker inom 1-3 arbets dagar med reservation för förseningar. När det gäller försäljning och andra kampanjer har vi höga order bokningar och då kan leveransen ta några dagar extra. Vi har en frakt kostnad på 39 kr men när du köper mer än 490 kr får du alltid fri frakt inom Sverige. Olösta paket omfattas inte av ånger rätten enligt distans-och hem försäljnings lagen. För paket som inte samlas in debiteras en avgift på 350 SEK för närvarande. Vi erbjuder flera betalnings metoder så att du kan välja den som passar dig bäst.
Om du har blivit felriktad, vi är mycket ledsen för detta och omedelbart skicka dig en retur sedel för fri frakt tillbaka till oss, liksom den ursprungliga artikeln. Kontakta kund tjänsten så löser vi detta så snabbt och smidigt som möjligt.
Du har alltid 14 dagars öppet köp i enlighet med konsument köps lagen, du kan läsa mer om detta på konsument verket. Detta förutsätter att produkten returneras i sitt ursprungliga skick, det vill, oanvända och underhållas med alla etiketter och eventuella förpackningar. Naturligtvis har du rätt att prova produkten.