Hem Themobilestore

Themobilestore Rabattkod September 2021

Aktuella Themobilestore rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken themobilestore.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 4
  • Erbjudanden 46
  • Fri Frakt 8

Vanliga frågor för Themobilestore

  • Hur använder jag min Themobilestore kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till themobilestore.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på themobilestore.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Themobilestore rabattkoder

Alla priser är inklusive moms (25%). Oavsett antal produkter eller inköps pris tillämpar vi fri frakt för alla leveranser inom Sverige. För leveranser utanför Sverige tillkommer en frakt kostnad om 49 kronor. Vi skickar de flesta varor med posten som första klassens brev. Tunna paket levereras direkt till post lådan. Paket tjockare än 3cm du plocka upp på närmaste post pickup punkt. Större och tyngre paket finns på utlämnings stället.
Om kunden har skrivit fel adress vid beställningen returneras paketet eftersom adressaten är okänd. Vi skickar paketet ännu en gång men kunden ansvarar för frakt kostnaden 29 kronor. För paket som inte har hämtats på upphämtnings platsen debiterar vi kunden en frakt-och expeditions avgift på 275 Kr. betalning kan göras via bank/kredit kort, direkt betalning, faktura, PayPal eller del betalning. Betalningen sker via Klarnas tjänst Klarna konto. Vi skickar din beställning direkt och du väljer varje månad hur mycket du vill betala på ditt belopp, dock minst 50 SEK/månad eller 1/24 av det totala beloppet) och kan när som helst välja att betala hela beloppet på en gång. Alla dina del betalning inköp samlas på en smidig månads faktura.