Hem The Sofa Store

The Sofa Store Rabattkod Mars 2021

Aktuella The Sofa Store rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken thesofastore.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 15
  • Rabattkoder 3
  • Erbjudanden 12
  • Fri Frakt 3

Vanliga frågor för The Sofa Store

  • Hur använder jag min The Sofa Store kupong online?

    Du kan kolla in vår sida för The Sofa Store för att få kupongkoder och erbjudanden som du kan använda på dina online The Sofa Store-beställningar. Testa och tillämpa automatiskt de bästa The Sofa Store Rabattkod med hjälp av våra The Sofa Store-rabattkoder.

Spara pengar med The Sofa Store rabattkoder

PRISER I SVENSKA KRONOR
Moms ingår i priset med för närvarande 25%.
BETALNINGSOPTIONER Faktura,
Vid betalning via faktura samarbetar vi med Collector Bank AB. För att kunna handla mot en faktura måste du ange ditt personnummer eller företagsidentitetsnummer.
Leveranstid: Leveranstid anges på hemsidan under varje produkt. Obs! De angivna leveranstiderna är baserade på ett genomsnitt. Enskilda produkter kan ha en längre leveranstid än vad som anges i kundvagnen. Vid beställning av stoppmöbler skickar vi ett mail till kunden där en preliminär leveranstid till vårt transitlager anges.
Leveransmetod: Vi skickar beställningar som postpaket / brev / bussvaror eller med din angivna leverantör. Leverans sker under dagen - kvällskörning är en extra tjänst. Priset på kvällskörning varierar beroende på omfattning och vikt.
FRAKT
Fraktkostnaden för en beställning debiteras enligt den faktiska vikten, det görs automatiskt i onlinebutiken och fraktkostnaden rapporteras vid kassan. Prissättning sker efter DHLs portotabell för brev och paket. Vid ordervärde över 1000 kr erbjuder vi fraktkostnaden.
GARANTIER OCH SERVICE
Vi säljer alla produkter med tre års garanti enligt lagen om konsumentinköp.
KLAGER OCH RÄTTEN FÖR RETUR: Det finns alltid en garanti för de produkter du köper. Om du kan bevisa att det finns en tillverkningsfel på produkten, får du alltid nya delar, men garantin gäller inte för slitage.