Hem Texstyle

Texstyle Rabattkod Maj 2021

Aktuella Texstyle rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken texstyle.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 17
  • Rabattkoder 9
  • Erbjudanden 8
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Texstyle

  • Hur använder jag min Texstyle kupong online?

    Spara pengar med Texstyles dagliga försäljning. Gå till texstyle.se och klicka på Daily Sales. Därifrån hittar du Texstyle-erbjudanden om heminredning, möbler, vitvaror och mer. Du hittar också Closeout-erbjudanden som Texstyle erbjuder rabatter på upp till 80% rabatt på tusentals överlagrade och upphörda Texstyle-produkter.

Spara pengar med Texstyle rabattkoder

Företags presenter: de har ett stort urval av produkter så att du kan definitivt hitta något som passar. De har också till gång till mycket mer artiklar än vi har skrivit så om du har några specifika önskemål om presenter till personalen då vi verkligen har en leverantör som vi kan hitta varorna med.
Om du inte är helt nöjd med ditt köp, kan du returnera dina produkter till oss inom 14 dagar (förlängd till 8 januari, 2018) och vi kommer att återbetala dig hela ordervärdet minus frakt kostnaden. De priser du hittar på www.texstyle.se är aktuella priser i svenska kronor inklusive 25% moms. MOMSEN rapporteras i beställnings blanketten tillsammans med eventuella frakt kostnader innan köpet bekräftas. Vid bekräftad order kan priserna endast ändras av omständigheter som Texstyle.se inte har, till exempel uppenbarligen felaktiga priser, väsentligt förändrade råvarupriser, valuta förändringar eller ändrad moms. Kort betalning: Välj din korttyp i kassan och fyll i ditt kort nummer, kortets avgångs månad och ditt check nummer. Check numret är de tre sista siffrorna i signaturfältet på bak sidan av ditt kredit kort vid betalning med VISA, Diners och Mastercard/Eurocard.
Lagerförda varor levereras normalt inom 1-3 arbets dagar. Vid beställning av flera produkter med olika leverans tider slås dessa alltid ihop med den längsta angivna leverans tiden. Post paket till leverans punkt (ICA-butik eller liknande). Frakt kostnad endast 49kr. alternativ är också tillgängliga för företags paket 99kr, eller hem paket 199kr. För leverans till Danmark och Finland debiterar vi en frakt avgift på 99 kr. För leverans till Norge kostar det 159kr.