Hem Teknikproffset

Teknikproffset Rabattkod December 2021

Aktuella Teknikproffset rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken teknikproffset.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 17
  • Erbjudanden 33
  • Fri Frakt 2

Vanliga frågor för Teknikproffset

  • Hur använder jag min Teknikproffset kupong online?

    Nya Teknikproffset-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Teknikproffset Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Teknikproffset-kupongkoder.

Spara pengar med Teknikproffset rabattkoder

Lagervaror skickas vanligtvis inom 1-4 arbetsdagar inom Sverige, och varierar beroende på om varorna finns i webbläsare eller på externt lager.
Leverans till Danmark, Finland och Norge tar normalt 1-4 arbetsdagar från det att Teknikproffset skickade ordern.
Fraktkostnaden är från 29 kr inkl. MOMS. Fraktkostnaden beräknas automatiskt i vikt / volym och anges tydligt i kassan. Beställningar från 700 kr inkl. Moms erbjuds gratis frakt med Schenker eller DHL.
Små föremål med ett värde under 300 kronor inkl. Moms kan levereras med leveransmetod Brev / Bulky brev. Med ett värde upp till 300 kr inkl. Moms och en vikt av max. 200 gram levereras med leveransmetod PostNord Varubrev 1: a klass. Med ett värde upp till 300 kr inkl. Moms och en vikt av max. 1200 gram skickas med leveransmetoden MTD Mailbox-paketet.
Teknikproffset erbjuder öppet köp inom 100 dagar utöver lagstadgad ångerrätt. 100 dagar med öppet köp är begränsat till att endast återvända till obruten förpackning och oanvända produkter.
Som konsument (privatperson) har du en 14-dagars rätt till återkallelse från den tid du har fått ett föremål som de har skickat till dig.