Hem Teddymania

Teddymania Rabattkod December 2021

Aktuella Teddymania rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken teddymania.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 10
  • Rabattkoder 0
  • Erbjudanden 10
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Teddymania

  • Hur använder jag min Teddymania kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till teddymania.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på teddymania.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Teddymania rabattkoder

Leverans: Våra normala leveranstider är 1-3 dagar. NOTERA! Beställningar på helger skickas inte tidigare än måndag efter.
priser; Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser inkluderar 25% moms. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar som orsakas av prisändringar från leverantören, felavtryck i prislistan och fel i priser på grund av felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.
Avgifter: Avgift för lossad leverans Om du som kund inte skulle samla din beställning på det överenskomna sättet debiterar vi en avgift på 250 kr inklusive moms.
Returpolicy: När du köper varor på webbplatsen har du som kund en laglig 14 dagars återkallelse som gäller från det att du har fått en produkt som du beställt.
Klagomål och klagomål: Vi inspekterar alla produkter innan de skickas till dig. Skulle produkten fortfarande vara skadad eller felaktig när den anländer, åtar vi oss, i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning, att korrigera felet utan kostnad.