Hem Taxijakt

Taxijakt Rabattkod April 2021

Aktuella Taxijakt rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken taxijakt.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 11
  • Rabattkoder 2
  • Erbjudanden 9
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Taxijakt

  • Hur använder jag min Taxijakt kupong online?

    Ange din Taxijakt Rabattkod vid utcheckningen för att tillämpa erbjudandet på din beställning. Taxijakt Kampanjkoder gäller för de flesta Taxijakt-produkter men kan ha vissa begränsningar; dessa kan baseras på tidsram, Taxijakt produkttyp eller varumärke. För att kontrollera hur och när din Taxijakt Rabatt kan användas nu.

Spara pengar med Taxijakt rabattkoder

De har alltid ett fast pris för taxibilar, men vi har sänkt vårt redan låga pris lite för vissa signatur sträckor, kan du hitta dem i pris tabellen nedan. Om det finns någon speciell sträcka som du saknar i listan och att du tycker att taxibilarna ska vara lite billigare på så kan du alltid höra från oss. Om många människor vill ta en taxi just den vägen då vi gör det en signatur stretch och erbjuda billigare pris. De uppskattar att du väljer att taxi med Taxijakt.se och regelbundet skicka ut värde koder/taxi kuponger till våra kunder. kvitto för din taxi resa från dem via e-post.
Du kan beställa en taxi till ett fast pris, komplett med kund service per telefon, dygnet runt. Eftersom tjänsten är populär, kan det finnas vänte tider vid vissa tider på dagen, särskilt om du vill rida taxi runt rusnings tid eller helg nätter. De gör allt för att få en taxi och om alla våra bilar är upptagna vi också kontakta taxi bolag utanför vårt direkt nätverk, såsom de stora företagen och boka en taxi för dig via dem, naturligtvis de står för skillnaden och du betalar bara vårt låga pris för din taxi.
Du kan också registrera dig som ryttare, chaufför och partner med dem. Fler beställningar istället för att vänta. Inga fasta avgifter. Taxiakt debiterar bara en liten provision från beställningen. Transparenta villkor. Enkla regler, minimi villkor, inga onödiga avtal. Du arbetar när du vill. Du bestämmer själv när du vill jobba. Du vet var din kund är och var han vill gå och hur mycket han betalar i förskott