Hem Tassimo

Tassimo Rabattkod Maj 2021

Aktuella Tassimo rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken tassimo.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 17
  • Rabattkoder 13
  • Erbjudanden 4
  • Fri Frakt 2

Vanliga frågor för Tassimo

  • Hur använder jag min Tassimo kupong online?

    Du kan kolla in vår sida för Tassimo för att få kupongkoder och erbjudanden som du kan använda på dina online Tassimo-beställningar. Testa och tillämpa automatiskt de bästa Tassimo Rabattkod med hjälp av våra Tassimo-rabattkoder.

Spara pengar med Tassimo rabattkoder

priserna är inklusive moms (där moms krävs). Alla kostnader anges i SEK. Det totala värdet, inklusive moms och leverans kostnader och andra eventuella avgifter, för din beställning kommer att visas på order bekräftelsen. Det pris som visas är det belopp i SEK som du ska betala. 
Produktpriser och leverans kostnader kan ändras när som helst. Detta påverkar inte redan slutna avtal. Den betalnings adress du uppger till oss måste vara densamma som den adress som angetts för det företag som utfärdade kredit-/betalkort eller som tillhandahåller någon annan betal tjänst som används för att betala för din beställning. Den här informationen används för att validera din beställning. 
I normala fall kommer din beställning att slutföras på det leverans datum som anges i leverans bekräftelsen eller, om inget leverans datum anges och under exceptionella omständigheter, inom 30 dagar efter leverans bekräftelsen. Om vi misstänker att leveransen kommer att försenas kommer vi att försöka kontakta dig. Vi kan leverera så många varor som du vill upp till en vikt på 25 kg för samma leverans kostnad.  leverans inom Sverige: 6.5.1 en frakt kostnad på 50 kr tillkommer per beställning-för leverans inom Sverige.