Hem Swiss Clinic

Swiss Clinic Rabattkod Oktober 2021

Aktuella Swiss Clinic rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken swissclinic.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 18
  • Rabattkoder 11
  • Erbjudanden 7
  • Fri Frakt 2

Vanliga frågor för Swiss Clinic

  • Hur använder jag min Swiss Clinic kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till swissclinic.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på swissclinic.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Swiss Clinic rabattkoder

Hur lång är leverans tiden?
Vi skickar alltid din beställning nästa arbets dag och normal leverans tid är mellan 1-3 dagar.
Hur återvänder jag?
Det är viktigt för oss att kunna erbjuda dig en så enkel retur process som möjligt. När du vill returnera en produkt, flera produkter eller hela din beställning följer du dessa steg: kontakta oss via e-post, chatt eller sociala medier och ange både beställnings nummer och orsak till returen. Inom 24h kommer du att få en retur anteckning bifogas i ett e-postmeddelande. Skriv ut retur sedeln. Lägg produkterna du återvänder i ett transport beständigt paket och stäng den noggrant. Vi föredrar att du använder förpackningen du fått produkterna i. Observera! Du behöver inte lämna något papper eller meddelande i paketet. Klistra in retur sedeln högst upp i paketet och lämna den hos en PostNord-representant. Deklarationen skall överlämnas till ombudet inom tio arbets dagar från den dag då retur sedeln mottogs.
När avkastningen har mottagits, registrerats och kontroller ATS av oss och allt är i enlighet med vårt avtal, kommer vi att skicka en bekräftelse via e-post.
Vilka betalnings metoder erbjuder ni?
Det bör först och främst vara trygg och säker att handla med oss, men det skadar inte att ha fler betalnings alternativ. Vi samarbetar med Klarna, som erbjuder en mängd betalnings alternativ.
Vilka är frakt kostnaderna?
Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar över SEK 350. Beställningar under SEK 350 levereras med en frakt kostnad om 49 kronor.