Hem Sweef

Sweef Rabattkod December 2021

Aktuella Sweef rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken sweef.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 6
  • Rabattkoder 2
  • Erbjudanden 4
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Sweef

  • Hur använder jag min Sweef kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till sweef.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på sweef.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Sweef rabattkoder

Shopping med Sweef ska vara otroligt smidig. Om varan finns i lager så levererar vi den till dig inom några dagar, oavsett var i Sverige du bor. I Stockholm kan vi även erbjuda upphämtning, montage och kvälls leverans eller tidsinställd leverans inom tre dagar. Ladda ner direkt till lagret. Om du vill helt undvika frakt kostnader, kan du plocka upp varorna samma dag du köper dem på vårt lager i Jordbro. Upphämtning kan göras på månens grund. Vi erbjuder i allmänhet alla betalnings metoder: kort, faktura, del betalning och bank överföring. Betalning sker med Klarna. Många av våra möbler är färdigmonterade, resten monteras enkelt med för beredda monterings anvisningar. Varorna är omsorgsfullt förpackade. Om du vill ha hem leverans har vi snabb leverans till hela Sverige.
För att avbryta köpet svarar du på den order bekräftelse du fått från oss, Beskriv ditt ärende kortfattat-om du inte hittar din order bekräftelse. Som privat person har du 14 dagar på dig att ångra köpet från den dag du fick varan. Du har rätt att öppna förpackningen för att se till att du har fått rätt sak men var försiktig så att du kan stänga originalförpackningen igen. Vid retur
-Originalförpackning. Var inte uppackad-100% åter betalning.
-Packas upp måste returneras inom 14 dagar. Ej Använd, inga skador eller fläckar på produkten-75% åter betalning