Hem Sverigemotiv.Se

Sverigemotiv.Se Rabattkod Mars 2021

Aktuella Sverigemotiv.Se rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken sverigemotiv.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 5
  • Rabattkoder 1
  • Erbjudanden 4
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Sverigemotiv.Se

  • Hur använder jag min Sverigemotiv.Se kupong online?

    Nya Sverigemotiv.Se-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Sverigemotiv.Se Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Sverigemotiv.Se-kupongkoder.

Spara pengar med Sverigemotiv.Se rabattkoder

När du har beställt, skickas en orderbekräftelse till den emailadress du angav vid kassan. E-postmeddelandet innehåller all information om din order, till exempel fakturaadress, leveransadress, produkter, priser och fraktkostnad.
Leveranstider: Alla beställningar skickas via post och våra normala leveranstider är 1-3 arbetsdagar. Beställningar som läggs på helgen skickas normalt på måndag efter.
Priser: Priserna i butiken anges i svenska kronor, alla priser är inklusive 25% moms.
Vi förbehåller oss rätten till prisändringar som orsakas av prisändringar från leverantören, felavtryck i prislistan och fel i priser på grund av felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset. Kortbetalning Visa / Mastercard - 0 kr. Summan debiteras när beställningen är levererad till dig.
Vi använder nätets betalningsväxel som är PCI-certifierad. Betalningsväxlarna använder 3D Secure, vilket är en global säkerhetsstandard, utvecklad av VISA och Mastercard.
Personuppgiftslagen (PUL)
Vi sparar inte din kundinformation annat än att slutföra din beställning. Vi följer
Personuppgiftslagen sedan den trädde i kraft år 1998. Du kan alltid begära rättelse, utdrag och
att vi tar bort din information från vårt register
Klagomål: Meddela varför du inte accepterar varorna och ange varför du tycker varorna är felaktiga för e-post ([email protected]).
Tvist: I händelse av tvist följer vi allmänna klagomålens rekommendationer.
Produktinformation
Vi förbehåller oss rätten för eventuella tryckfel på denna webbplats och slutlig försäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återspeglar produktens exakta utseende, eftersom en viss färgskillnad kan uppstå beroende på bildskärm, bildkvalitet och upplösning.