Hem Supplement Store

Supplement Store Rabattkod Oktober 2021

Aktuella Supplement Store rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken supplementstore.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 4
  • Rabattkoder 2
  • Erbjudanden 2
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Supplement Store

  • Hur använder jag min Supplement Store kupong online?

    Spara pengar med Supplement Stores dagliga försäljning. Gå till supplementstore.se och klicka på Daily Sales. Därifrån hittar du Supplement Store-erbjudanden om heminredning, möbler, vitvaror och mer. Du hittar också Closeout-erbjudanden som Supplement Store erbjuder rabatter på upp till 80% rabatt på tusentals överlagrade och upphörda Supplement Store-produkter.

Spara pengar med Supplement Store rabattkoder

Betalning: För din säkerhet är varje paket försedd med ett specifikt paket ID-nummer. Det innebär att du alltid kan följa din beställning. Alla försök till bedrägerier rapporteras.
Du kan välja att dela din betalning i 3, 6, 12 och 24 månader. Vid beställning via faktura och delbetalning skickas paketet alltid till din adress för befolkningsregistrering för att minska risken för att någon beställer varor i någon annans namn. När du väljer att betala med faktura eller delbetalning gör Klarna en kreditbedömning.
Kontanter vid leverans: Du betalar dina varor medan du samlar ditt paket från ditt paketagent.
Orderbekräftelse: När vi mottar din order får du en orderbekräftelse med information om vad du beställde och paketet eller paketet för paket ID nr så att du alltid kan se var dina varor är.
Leverans: Vi skickar dina varor så fort vi kan, så du kan få din beställning inom 2-4 arbetsdagar.
personlig information. Genom din registrering eller beställning godkänner du att tilläggsbutiken lagrar din kontaktinformation
och information om dina beställningar så att vi kan följa våra åtaganden gentemot dig som kund.
klagomål: Har vana att alltid titta på kartongerna innan de tar emot dem från ditt paketagent. Om sändningen är skadad kan du be om att öppna lådan på plats för att säkerställa att ingen av dina varor har skadats. jag
Fraktkostnader: För order under 500, är ​​fraktkostnaden 69 kr och 500 och ovanför ger du 0 kr i fraktkostnad. NOTERA! Supplementstore.se har för närvarande gratis frakt på alla beställningar.
Tvist: Kontakta oss och vi kommer att försöka lösa tvisten annars, eventuell tvist kommer att lösas av antingen åklagarmyndigheten.