Hem Stadium

Stadium Rabattkod Oktober 2021

Aktuella Stadium rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken stadium.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 18
  • Rabattkoder 2
  • Erbjudanden 16
  • Fri Frakt 3

Vanliga frågor för Stadium

  • Hur använder jag min Stadium kupong online?

    Nya Stadium-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Stadium Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Stadium-kupongkoder.

Spara pengar med Stadium rabattkoder

Stadium Sverige AB levererar endast till leveransadresser inom Sveriges gränser. Tillgängliga leveransmetoder för din beställning genereras baserat på den postnummer du anger innan du går vidare till kassan.
Om Stadium inte kan leverera beställda produkter inom ovan angiven leveranstid, har du rätt att avbryta inköpet. Vid försenad leverans kan en ny föreslagen leveranstid erbjudas, du accepterar inte det, du har rätt att avbryta inköpet.
Stadium har 365 dagar med öppet köp. Presentkort och raffinerade produkter samt trycktröjor eller monterade skidor / snowboards kan inte returneras, antingen i butik eller till deras lager. Produkten som returneras måste vara oanvänd och i originalförpackningen och med etiketter kvar.
De gäller 14 dagar med lagstadgad ångerrätt. Om du vill avbryta en produkt, måste du kontakta Stadium inom 14 dagar från dagen för insamling. När du har informerat Stadium som du vill använda rätten till tillbakadragande, har du 14 dagar att returnera varorna. Du har rätt att öppna förpackningen utan kostnad och kontrollera att produkten fungerar.