Hem Sportamore

Sportamore Rabattkod Oktober 2021

Aktuella Sportamore rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken sportamore.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 24
  • Erbjudanden 26
  • Fri Frakt 1

Vanliga frågor för Sportamore

  • Hur använder jag min Sportamore kupong online?

    Du kan kolla in vår sida för Sportamore för att få kupongkoder och erbjudanden som du kan använda på dina online Sportamore-beställningar. Testa och tillämpa automatiskt de bästa Sportamore Rabattkod med hjälp av våra Sportamore-rabattkoder.

Spara pengar med Sportamore rabattkoder

I samarbete med Klarna erbjuder Sportamore faktura betalning, delbetalning, bankkort och direktbetalning. Denna betalningslösning kallas Klarna Checkout.
Du som konsument har alltid fjorton (14) dygns ångerrätt enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005: 59). Vid retur är du i fara för varorna, därför är det viktigt att varorna inte kan skadas under transporten. För att en fullständig återbetalning ska kunna göras måste produkten vara oanvänd och returneras i oskadad originalförpackning, alla etiketter måste förbli och manualer måste skickas. Det är viktigt att ytterförpackningar används och att tejp eller annat material inte klistras in på originalförpackningen.
Normal leveranstid är 1 - 4 arbetsdagar från det att Sportamore har bekräftat din order via e-post. Om produkten ingår i beställningsområdet är leveranstiden 5-10 arbetsdagar.