Hem Sportamore

Sportamore Rabattkod Januari 2022

Aktuella Sportamore rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken sportamore.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 37
  • Rabattkoder 22
  • Erbjudanden 15
  • Fri Frakt 3

Vanliga frågor för Sportamore

  • Hur använder jag min Sportamore kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till sportamore.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på sportamore.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Sportamore rabattkoder

I samarbete med Klarna erbjuder Sportamore faktura betalning, delbetalning, bankkort och direktbetalning. Denna betalningslösning kallas Klarna Checkout.
Du som konsument har alltid fjorton (14) dygns ångerrätt enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005: 59). Vid retur är du i fara för varorna, därför är det viktigt att varorna inte kan skadas under transporten. För att en fullständig återbetalning ska kunna göras måste produkten vara oanvänd och returneras i oskadad originalförpackning, alla etiketter måste förbli och manualer måste skickas. Det är viktigt att ytterförpackningar används och att tejp eller annat material inte klistras in på originalförpackningen.
Normal leveranstid är 1 - 4 arbetsdagar från det att Sportamore har bekräftat din order via e-post. Om produkten ingår i beställningsområdet är leveranstiden 5-10 arbetsdagar.