Hem Spelbord

Spelbord.Se Rabattkod Oktober 2021

Aktuella Spelbord rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken spelbord.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 17
  • Rabattkoder 1
  • Erbjudanden 16
  • Fri Frakt 1

Vanliga frågor för Spelbord

  • Hur använder jag min Spelbord kupong online?

    Nya Spelbord-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Spelbord Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Spelbord-kupongkoder.

Spara pengar med Spelbord rabattkoder

Du måste vara minst 18 år (eller ha rättsvård).
Ja, för närvarande levererar de bara inom Sverige. För större order kan vi dock erbjuda offert för transport till andra länder.
Självklart! De ger dig alltid 30 dagar öppet köp på vad du beställer. Du får returnera produkten förutsatt att den är i oförändrat tillstånd och i originalförpackningen.
Betalning: Vi erbjuder för närvarande betalning med kort, mot faktura, direktbetalning, förskottsbetalning eller delbetalning via Svea.
I samverkan med vår betalningsleverantör Samport AB görs all inmatning av känslig data via en krypterad länk. Spelbord.se har inte tillgång till ditt kortnummer eller annan känslig information. Vi tillämpar enhets frakt på Spelbord.se. Det innebär att du alltid betalar en fast fraktkostnad på 59 kr.
Beställningar skickas inom 24 timmar med tanke på att produkterna finns i lager och når dig inom 1-3 dagar, beroende på var i landet du bor.
men vi kan avvika från större order
Du kan kontakta oss via telefon, post eller e-post. Mer information finns under kundtjänst. Nej, vi gör all vår försäljning via webben.