Hem Solentro

Solentro Rabattkod April 2021

Aktuella Solentro rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken solentro.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 10
  • Rabattkoder 4
  • Erbjudanden 6
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Solentro

  • Hur använder jag min Solentro kupong online?

    Du kan kolla in vår sida för Solentro för att få kupongkoder och erbjudanden som du kan använda på dina online Solentro-beställningar. Testa och tillämpa automatiskt de bästa Solentro Rabattkod med hjälp av våra Solentro-rabattkoder.

Spara pengar med Solentro rabattkoder

Gör din egen bok eller foto bok och få 50 SEK för att shoppa!
Beställda böcker levereras inom ca 1-2 veckor (utom för säsong och helgdagar). Beroende på antalet böcker och bokens storlek, kan det ta längre tid eftersom din beställning kan vara skrymmande eller skickas som ett paket. Solentro ansvarar inte för leverans förseningar och vårdslös hantering orsakad av våra distributörer. Du får antingen boken i din brev låda eller en AVI så att du kan plocka upp den på närmaste utlämnings ställe.
Solentro kan inte erbjuda en generell ånger rätt (ånger fri sten) på köpet utan någon speciell anledning eftersom din beställda bok tillverkas på din specifikation och omedelbart efter att du har beställt. Eftersom du kan granska din layout i förväg och kontrol lera att kvalitets aspekter såsom upplösning, skärpa, text och bild kvalitet etc. uppfyller dina önskemål, är du ansvarig för kvaliteten på produkten (Solentro garanterar inte en 100% färg åter givning i böcker du beställt). Undantaget är naturligtvis om boken inte håller de höga kvalitets krav vi har på Solentro på våra produkter.