Hem Sobling

Sobling Rabattkod April 2021

Aktuella Sobling rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken sobling.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 30
  • Rabattkoder 16
  • Erbjudanden 14
  • Fri Frakt 2

Vanliga frågor för Sobling

  • Hur använder jag min Sobling kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till sobling.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på sobling.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Sobling rabattkoder

FRAKT & leverans: sobling.se levererar ditt paket inom 1-3 arbets dagar om inget annat anges. Vissa produkter är beställda varor och specificeras med en viss leverans tid. För engagemang och vigsel ringar leverans tiden är ca. 3-7 arbets dagar.
Leveransen sker per post. De levererar alltid frakt på alla beställningar!
Garantier: alla våra produkter har en (1) års garanti mot material och fabrikationsdefekter.
Observera! Garantin gäller inte
1. skador som orsakats av felaktigt underhåll, slarv, felaktig användning eller annan skada som inte beror på material-eller tillverknings fel.
2. skador som orsakats av andra ingrepp än vår egen service verkstad.
3. normalt slitage, t ex på läder remmar och repor som uppstår under användning.
Försäkring: i samarbete med Europeiska försäkrings kassan erbjuder vi en gratis försäkring på dina smycken (värde över 750:/smycken) i ett år från inköps datum. För att få försäkring måste du fylla i ditt person nummer vid beställning. Observera försäkringen gäller endast för inköp av smycken värda över 750:-per smycke.
Pris och frakt: alla priser på SoBLING.se är i svenska kronor (SEK) inklusive 25% moms. Vi har fri frakt på alla beställningar! Om produkten skadas eller förloras under transporten måste du meddela vår kund tjänst inom 14 dagar. Skador på oöppnade paket rapporteras till utdelnings stället.
Bästa pris-garanti: vi betalar mellanskillnaden på våra produkter om du hittar samma en annan stans med ett lägre pris. Detta gäller endast för ordinarie priser och inte REA-produkter! Ange ditt beställnings nummer om det behövs. kvitto eller adress information i butiken där varorna är tillgängliga via e-post eller post inkl. dina konto uppgifter!
Köp/betalning: alla inköp betalas med kort, faktura eller direkt betalning.