Hem Snusbolaget

Snusbolaget Rabattkod Maj 2021

Aktuella Snusbolaget rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken snusbolaget.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 15
  • Rabattkoder 7
  • Erbjudanden 8
  • Fri Frakt 3

Vanliga frågor för Snusbolaget

  • Hur använder jag min Snusbolaget kupong online?

    Nya Snusbolaget-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Snusbolaget Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Snusbolaget-kupongkoder.

Spara pengar med Snusbolaget rabattkoder

För beställningar över 799 kr, finns det inga fraktkostnader tillgängliga.
Leveranstiden med Snusbolaget är 1-2 dagar eller 3-5 dagar beroende på vilken fraktmetod du väljer. Snusbolaget erbjuder även leverans samma dag på 398 platser i Sverige när du lägger din beställning före 8.30.
I enlighet med gällande lagstiftning om konsumentskydd har kunden rätt att avbryta eller returnera sin order inom 14 dagar från det att kunden mottog de beställda varorna. Ångerrätten gäller under förutsättning att varorna är i väsentligen oförändrat skick och att ingen försegling eller förpackning har brutits. Vid kundens användning av ångerrätten har kunden rätt till eventuell returkostnad och är också ansvarig för varans skick efter att kunden har mottagit varorna och under returfrakten. Varorna måste återlämnas inom 14 dagar från Kundens anmälan till Snus Company, som kunden önskar utöva sin ångerrätt.
Kunden kan betala på det sätt som anges på hemsidan, inklusive faktura betalning, delbetalning, kreditkortsbetalning och direktbetalning.