Hem Smarthem

Smarthem Rabattkod April 2021

Aktuella Smarthem rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken smarthem.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 30
  • Rabattkoder 13
  • Erbjudanden 17
  • Fri Frakt 2

Vanliga frågor för Smarthem

  • Hur använder jag min Smarthem kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till smarthem.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på smarthem.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Smarthem rabattkoder

Beställning av produkter sker via Smarthems webshop www.smarthem.se. Vid beställning kommer ett avtal om köp endast att göras när Smarthem har bekräftat beställningen genom en order bekräftelse via e-post. Order bekräftelsen genereras automatiskt av Smarthem e-handelssystem utan manuell granskning. I händelse av felaktigheter såsom angivande av pris, leverans tid etc., förbehåller sig Smarthem rätten att rätta till detta efteråt. Du måste vara 18 år eller äldre för att handla på Smarthem. Köp som görs av personer under 18 år annulleras automatiskt.
Alla priser inkluderar 25% moms och andra skatter. Smarthem tar ut en frakt kostnad för det vanliga utbudet av beställningar under SEK 500. Frakt kostnaden är för närvarande SEK 49. På vissa beställnings artiklar och artiklar som tillverkats efter beställning tillkommer en extra frakt-och förpacknings avgift.
Smarthem.se använder Klarna Checkout för privat kunder. Klarna Checkout presenterar viss information så fort du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köp möjligheter och kunder. Eventuella kredit rapporter tas aldrig direkt till Klarna Checkout, men beroende på vilket betalnings alternativ du har valt. C för dig som är ansluten till Internet banken på Swedbank, Nordea, Handelsbanken och SEB kan du enkelt betala via direkt betalning. När du väljer att göra ett köp med direkt betalning tas du till din bank där du kan logga in på vanligt sätt.