Hem Skincity

Skincity Rabattkod Maj 2021

Aktuella Skincity rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken skincity.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 21
  • Rabattkoder 7
  • Erbjudanden 14
  • Fri Frakt 1

Vanliga frågor för Skincity

  • Hur använder jag min Skincity kupong online?

    Nya Skincity-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Skincity Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Skincity-kupongkoder.

Spara pengar med Skincity rabattkoder

Ditt paket är normalt förpackat inom 24 timmar. Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar. Sändningen kan hämtas på närmaste leveransplats.
Om du vill få ett meddelande via SMS när ditt paket har anlänt till din leveransplats, ange ditt mobilnummer i sista kedet i kassan. Så snart ditt paket är klart att bli upptaget får du ett SMS som meddelar dig var ditt paket är och en kod som du anger för att hämta paketet.
OBS! Du kommer också att få ditt paketnummer skickat till dig via e-post, men ingen brevmeddelande skickas ut när du har valt SMS-meddelande. Lager tid för varor är normalt 14 dagar från det att paketet kommer till servicepunkten.
Du har ett öppet köp i 30 dagar från det att varorna skickas från Skincity. Under den perioden kan du helt gratis returnera dina varor eller dina pengar utan kostnad. Kontakta alltid deras kundtjänst innan du återvänder och Skincity skickar dig en returanmälan. Med returbrevet identifieras ditt kundfall automatiskt. Produkterna måste vara oanvända, oöppnade och i sin ursprungliga låda. Om produkterna förstörs eller används, gäller inte återbetalning.
Skincity kommer att debitera dig de extra kostnader som uppstår vid ofullständig avkastning, eller accepterar inte avkastningen.