Hem Sir James

Sir James Rabattkod Mars 2021

Aktuella Sir James rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken sirjames.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 5
  • Rabattkoder 1
  • Erbjudanden 4
  • Fri Frakt 2

Vanliga frågor för Sir James

  • Hur använder jag min Sir James kupong online?

    Nya Sir James-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Sir James Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Sir James-kupongkoder.

Spara pengar med Sir James rabattkoder

Avtalen avslutas endast på svenska och vi levererar endast inom Sverige. I alla priser ingår 25% moms.
Leveranssätt: Alla våra leveranser är gjorda av Posten, och du kommer att få det levererat antingen direkt i brevlådan eller till din närmaste representant och du får då meddelande via sms om ditt paket har anlänt. Leveransmetoden beror på beställningens vikt och storlek.
För paket som inte hämtas debiteras en avgift för uppackade paket om 249 kr. Detta motsvarar kostnaderna för att skicka ut och returnera paketet.
FREIGHT: Fri frakt i Sverige för beställningar över 500 kr annars kommer en fraktkostnad på 49 kr att läggas till. Du ser din fraktkostnad som anges i kassan innan du skickar din beställning bort. Moms för frakt ingår i kostnaden.
Leveranstid: Inom Sverige kommer du normalt att få dina varor inom 1-3 arbetsdagar. Under förutsättning att inga oväntade leveransförseningar hos vår partner Posten uppstår.