Hem Simplesmile

Simplesmile Rabattkod Mars 2021

Aktuella Simplesmile rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken simplesmile.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 17
  • Rabattkoder 10
  • Erbjudanden 7
  • Fri Frakt 2

Vanliga frågor för Simplesmile

  • Hur använder jag min Simplesmile kupong online?

    Nya Simplesmile-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Simplesmile Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Simplesmile-kupongkoder.

Spara pengar med Simplesmile rabattkoder

Nu erbjuder vi en fri bläckpenna (värde 295 SEK) vid beställning.
Den peroxidfria gelen innehåller natriumbikarbonat liksom andra aktiva beståndsdelar som snabbt tränger in emaljen och bleker tänderna från insidan ut. Blekningsprocessen sker helt naturligt av det faktum att syre frigörs inuti dentinet, vilket sedan framstår blekning.
Home teeth whitening har gett miljontals nöjda människor vita tänder över hela världen. För att garantera t.ex. Vi tror att 10 nyanser är vitare eftersom alla individer har olika förutsättningar. Faktum är att även en tandläkare kan inte garantera 10 nyanser av vitare tänder. Men vi kan garantera att du får vitare tänder!
Är emaljen skadad av tandblekning?
Nej, peroxidfri tänderblekning från SimpleSmile är helt säkert att använda. Vår tandblekning gel uppfyller också alla EU-direktiv.
Kan jag bleka mina konstgjorda tänder?
Det är inte skadligt att bleka tänderna, även om du har konstgjorda tänder, t.ex. porslin eller plast. De konstgjorda tänderna / delarna av tänderna kommer dock inte att blekna och bli vitare som dina egna naturliga tänder. Fyllningar och tand smycken påverkas inte av tandblekning.
Hur länge ska jag bleka tänderna vid varje tillfälle? Vi rekommenderar att du börjar med 20 minuter första gången. Sedan ca 15-20 minuter per blekningstillfälle.
Är det viktigt att jag bleknar tänderna varje dag när jag började behandling?
Det är inte ett måste, men du kan blekna i din egen takt. Vi rekommenderar dock att du bleknar varje dag efter att du har börjat behandla för bästa resultat. Detta beror på att tänderna blir känsligare för missfärgning under själva behandlingen.