Hem Shop4You

Shop4You Rabattkod Mars 2021

Aktuella Shop4You rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken shop4you.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 4
  • Rabattkoder 1
  • Erbjudanden 3
  • Fri Frakt 2

Vanliga frågor för Shop4You

  • Hur använder jag min Shop4You kupong online?

    Du kan kolla in vår sida för Shop4You för att få kupongkoder och erbjudanden som du kan använda på dina online Shop4You-beställningar. Testa och tillämpa automatiskt de bästa Shop4You Rabattkod med hjälp av våra Shop4You-rabattkoder.

Spara pengar med Shop4You rabattkoder

Om du vill göra ditt köp mot en faktura, kan du bara få din beställning till den registrerade adressen. Annars klickar du på rutan \"Ange inte person nummer (inte faktura betalning) \". Då kan du bara göra ditt köp med kort, men får välja vilken adress du vill. Om du nyligen har flyttat eller av någon anledning inte är korrekt registrerad i befolknings registret måste du först kontakta befolknings registret.
Det är inte tekniskt möjligt att registrera en företags kund på vår hem sida. Men vi ändrar ofta ditt kund konto manuellt från privat till företags konto.
Skapa först ett privat konto som vanligt. Här behövs konto ägarens person nummer.
Shopping4net har fri frakt! När det gäller faktura köp är faktura avgiften 19 kronor per inköps ärende. Vi har en lägre köpgräns på 150 kr. under denna gräns är en lägre order värde skatt på 19 Kr.
Du kan betala med kort (VISA, Mastercard) eller via faktura. För närvarande är post fordringar inte möjliga.
Hur produkterna levereras beror till stor del på vikt och storlek. Alla produkter levereras från ett lager i Göteborg och försändelser på upp till 2 kg skickas vanligt vis i slit starka och tjocka kuvert. Dessa kuvert sorteras som e-post och levereras av posten till den aktuella leverans adressen. Försändelser som väger tyngre än 2 kg skickas i wellpapplådor som paket med paket nummer och kräver upphämtning vid närmaste utlämnings ställe. För försändelser som kategoriseras som paket med föråldrade formulär, oavsett vikt, får du ett meddelande om paketet i e-postmeddelandet, som du sedan måste hämta på närmaste plats för leveransen. Vissa hälso kost-och apoteks produkter har särskilda villkor. Information om dessa finns i våra Köp villkor