Hem Sephora

Sephora Rabattkod April 2021

Aktuella Sephora rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken sephora.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 35
  • Rabattkoder 5
  • Erbjudanden 30
  • Fri Frakt 5

Vanliga frågor för Sephora

  • Hur använder jag min Sephora kupong online?

    Du kan kolla in vår sida för Sephora för att få kupongkoder och erbjudanden som du kan använda på dina online Sephora-beställningar. Testa och tillämpa automatiskt de bästa Sephora Rabattkod med hjälp av våra Sephora-rabattkoder.

Spara pengar med Sephora rabattkoder

Alla beställningar skickas med DB Schenker.
Donerar agent:
Frakt 39 kr och gratis när du köper över 550 kr. Din beställning kommer att levereras med Schenker till din närmaste representant och du får ett SMS eller ett mail när din beställning är redo att hämtas. Sephora garanterar dig leverans inom 1-3 arbetsdagar efter att du har beställt din beställning.
Hemleverans:
Frakt 89 kr vid köp över 550 kr och 49 kr för inköp under 550 kr. Din beställning kommer att levereras inom 1-3 arbetsdagar.
Köparen har fjorton (14) dagar från det datum då försändelsen med beställda produkter mottas för att utöva sin ångerrätt utan att behöva motivera sitt beslut. Om ett presentkort har köpts på webbplatsen har köparen fjorton (14) dagar från det att leveransen av beställda produkter har mottagits för att utöva sin lagstadgade ångerrätt, förutsatt att presentkortet inte har använts delvis eller i fullt innan denna tidsfrist löper ut.