Hem Rum21

Rum21 Rabattkod Maj 2021

Aktuella Rum21 rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken rum21.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 9
  • Erbjudanden 41
  • Fri Frakt 3

Vanliga frågor för Rum21

  • Hur använder jag min Rum21 kupong online?

    Spara pengar med Rum21s dagliga försäljning. Gå till rum21.se och klicka på Daily Sales. Därifrån hittar du Rum21-erbjudanden om heminredning, möbler, vitvaror och mer. Du hittar också Closeout-erbjudanden som Rum21 erbjuder rabatter på upp till 80% rabatt på tusentals överlagrade och upphörda Rum21-produkter.

Spara pengar med Rum21 rabattkoder

Normalt skickas din order inom 1-4 arbetsdagar efter att Rum21 har fått din beställning. Detta gäller DHL eller PostNord. Fraktpris (inom sverige):
Med DHL som agent är frakten fri över hela Sverige när det gäller beställningar på mer än 500 kronor med en vikt mindre än 20 kg och / eller en maximal dimension av L150 cm x B70 cm x H115 cm. Annars kan man välja postnummer för leverans till agenten och samma fraktregler gäller, men det är en fraktkostnad om 49 kr. De har också hemleverans via PostNord, som kostar 199 kr. Tillgängliga leveransalternativ och priser för eventuella alternativ visas alltid vid kassan. Leveransmetod: Leverans av beställda varor görs av DHL & Postnord.
Du som kund har alltid rätt att packa upp varorna och kontrollera eventuell funktion och slut på produkten. Om du inte skulle vara nöjd med ditt köp, kan du naturligtvis ångra och returnera dina produkter till Rum21 inom 14 dagar från mottagandet. Vid partiell leverans är det 14 dagar efter att du har fått sista objektet i din beställda order.