Hem Rum21

Rum21 Rabattkod Oktober 2021

Aktuella Rum21 rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken rum21.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 23
  • Rabattkoder 1
  • Erbjudanden 22
  • Fri Frakt 1

Vanliga frågor för Rum21

  • Hur använder jag min Rum21 kupong online?

    Nya Rum21-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Rum21 Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Rum21-kupongkoder.

Spara pengar med Rum21 rabattkoder

Normalt skickas din order inom 1-4 arbetsdagar efter att Rum21 har fått din beställning. Detta gäller DHL eller PostNord. Fraktpris (inom sverige):
Med DHL som agent är frakten fri över hela Sverige när det gäller beställningar på mer än 500 kronor med en vikt mindre än 20 kg och / eller en maximal dimension av L150 cm x B70 cm x H115 cm. Annars kan man välja postnummer för leverans till agenten och samma fraktregler gäller, men det är en fraktkostnad om 49 kr. De har också hemleverans via PostNord, som kostar 199 kr. Tillgängliga leveransalternativ och priser för eventuella alternativ visas alltid vid kassan. Leveransmetod: Leverans av beställda varor görs av DHL & Postnord.
Du som kund har alltid rätt att packa upp varorna och kontrollera eventuell funktion och slut på produkten. Om du inte skulle vara nöjd med ditt köp, kan du naturligtvis ångra och returnera dina produkter till Rum21 inom 14 dagar från mottagandet. Vid partiell leverans är det 14 dagar efter att du har fått sista objektet i din beställda order.