Hem Royal Design

Royal Design Rabattkod Januari 2022

Aktuella Royal Design rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken royaldesign.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 6
  • Erbjudanden 44
  • Fri Frakt 4

Vanliga frågor för Royal Design

  • Hur använder jag min Royal Design kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till royaldesign.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på royaldesign.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Royal Design rabattkoder

Vid leverans av varor inom Sverige använder RoyalDesign rederierna DHL och Postnord. Ditt paket levereras sedan hem till gränsen eller gatewayen på vardagar mellan 07.00-17.00. Observera att tiderna för leverans kan variera beroende på din postnummer. De erbjuder även leveranser som ett företagspaket med Postnord, förutsatt att din beställning är registrerad i ditt företagsnamn.
För beställningar över 499 kr erbjuder de fraktfri leverans till agenter via fraktföretaget DHL eller om du väljer att skicka till en av RoyalDesigns butiker. Om ordervärdet understiger detta belopp kostar frakten till agenten 49 kr. Vid beställning av skrymmande produkter skickas din leverans automatiskt som hemleverans. Fraktkostnaden för detta baseras sedan på var i landet du bor och vilken tjänst du väljer. Alla leveranser är fullt försäkrade. Om du vill skicka ordern utomlands kommer en fraktkostnad på 299 kronor att läggas till. Om du vill beställa en leverans till ditt företag kommer det att finnas en fraktkostnad på 79 kronor för företagspaket.
Du som kund har alltid rätt att packa upp varorna och kontrollera eventuell funktion och slut på produkten. Om du inte är nöjd med ditt köp kan du naturligtvis ångra och returnera dina produkter till RoyalDesign inom 30 dagar från mottagandet. Produkten måste dock vara oförändrad och till exempel inte monterad om den beställda produkten kräver montering. Vid partiell leverans är det 14 dagar efter att du har fått sista objektet i din beställda order.