Hem Pongo

Pongo.Se Rabattkod September 2021

Aktuella Pongo rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken pongo.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 17
  • Rabattkoder 11
  • Erbjudanden 6
  • Fri Frakt 1

Vanliga frågor för Pongo

  • Hur använder jag min Pongo kupong online?

    Spara pengar med Pongos dagliga försäljning. Gå till pongo.se och klicka på Daily Sales. Därifrån hittar du Pongo-erbjudanden om heminredning, möbler, vitvaror och mer. Du hittar också Closeout-erbjudanden som Pongo erbjuder rabatter på upp till 80% rabatt på tusentals överlagrade och upphörda Pongo-produkter.

Spara pengar med Pongo rabattkoder

Ships: Pongo.se levererar normalt ditt paket inom 1-3 arbets dagar i hela landet. Om sändningen utförs med en lantlig brev bärare, kan man räkna med en annan 1-2 dagar.
Service punkt: du kommer att få ett meddelande via SMS, e-post eller e-post och hämta ditt paket från närmaste DHL Service Point.
Returer Pongo.se uppenbarligen står för retur kostnaden om produkten är defekt eller om vi packade fel. Om du själv har beställt fel eller vill använda din ånger rätt, kommer du tyvärr att behöva betala för retur dörren själv.
Villkor & villkor
Priser och betalning priserna inkluderar moms. I kund vagnen kan du se det totala priset inklusive alla avgifter, moms och eventuell frakt. Kampanj koder eller rabatter kan inte kombineras med andra kampanj koder för rabatter, endast en kampanj/rabatt per köp.
Ånger rätt
Du har alltid 30 dagars ånger rätt när du handlar på Pongo.se. I ditt budskap till oss måste det vara tydligt att du ångrar dig. Ånger fri sten börjar den dag du mottagit varan eller en väsentlig del av den. Du har inte ånger rätt om produkten har använts eller skadats på något sätt efter att den har mottagits.
När du har utnyttjat din ånger rätt
Du är skyldig att hålla varorna i ett så gott skick som när du fick det. Du får inte använda det, men naturligtvis noggrant undersöka det. Om varan är skadad eller förlorad på grund av att du är vårdslös förlorar du ånger rätten.
Åter betalning: om du har utnyttjat din ånger rätt, kommer vi att återbetala vad du har betalat för varorna så snart som möjligt, vanligt vis inom några dagar från den dag vi mottagit varorna i gengäld.