Hem Pn Jakt

Pn Jakt Rabattkod December 2021

Aktuella Pn Jakt rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken pnjakt.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 35
  • Rabattkoder 1
  • Erbjudanden 34
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Pn Jakt

  • Hur använder jag min Pn Jakt kupong online?

    Spara pengar med Pn Jakts dagliga försäljning. Gå till pnjakt.se och klicka på Daily Sales. Därifrån hittar du Pn Jakt-erbjudanden om heminredning, möbler, vitvaror och mer. Du hittar också Closeout-erbjudanden som Pn Jakt erbjuder rabatter på upp till 80% rabatt på tusentals överlagrade och upphörda Pn Jakt-produkter.

Spara pengar med Pn Jakt rabattkoder

Alla priser på denna sida är inklusive moms. Målet är att priserna ska uppdateras ofta och alltid vara aktuella. Vi förbehåller oss rätten till pris ändringar som har lagts till eller felaktig information som påverkas av tekniska eller mänskliga fel. De reserverar även bilder där det kan finnas fler produkt-
Leverans inom Sverige sker med DHL eller PostNord beroende på vikt och storlek på paketet i fråga. Om produkten finns i lager och beställningen kommer in före 14,00, packas den och levereras samma dag. För beställningar efter 14,00 skickas den senaste arbets dagen senast. Leverans tid för resp. produkt visas för varje enskild produkt på hem sidan och är uppskattad leverans tid men vi reserverar oss för händelser som vi inte kan kontrol lera och som försenar leverans tiden.
Frakt tillkommer till alla priser enligt aktuell pris lista. Frakt priserna varierar från SEK 35 till 95 kr beroende på vikt och värde. Vi erbjuder också hem paket som innebär att kunden meddelas via mail och/eller SMS och bestämmer en tid då paketet levereras hem till dörren. Detta alternativ är 250 SEK dyrare än vanlig frakt.
Ditt köp sker via Klarna Checkout och du kan välja mellan faktura, kort betalning och direkt betalning. Inga avgifter tillkommer. När du köper, anger du ditt person nummer och en kredit rapport görs direkt på nätet. Allt sker över en säker uppkoppling via Klarna. Kredit tiden för inköp vid faktura betalning är 14 dagar från den tidpunkt då fakturan skickas ut i samband med leveransen