Hem Photobox

Photobox Rabattkod Maj 2021

Aktuella Photobox rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken photobox.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 37
  • Rabattkoder 23
  • Erbjudanden 14
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Photobox

  • Hur använder jag min Photobox kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till photobox.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på photobox.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Photobox rabattkoder

För leverans till övriga Europa kommer 32 kronor att läggas till för varje leverans.
För leverans utanför Europa kommer 85 kronor att läggas till för varje leverans.
Om din beställning innehåller både fotoaffischer och maxiposter kan dessa inte skickas tillsammans (detta på grund av produkttekniska skäl). De skickas därför i 2 olika paket, vilket innebär att du betalar 2 x fraktkostnaden.
Photobox erbjuder alla sina kunder en \"nöjd eller pengarna tillbaka garanti\". För att utöva denna rätt måste du meddela Photobox senast 14 dagar från när du mottog produkten och i samband med detta returnerar produkten. Avkastningskostnaden betalas av dig som kund. De accepterar endast retur av produkterna som returnerats i originalförpackningen. Produkter som returneras skadade eller ofullständiga kommer inte att återbetalas. Återbetalning kommer att göras till dig inom 14 dagar från den dag de mottog meddelandet, förutsatt att de har fått varan igen eller att du på annat sätt har lämnat bevis för att varorna har returnerats. Återbetalning sker med samma betalningsmetod som vid inköpet och avser hela betalat belopp, inklusive frakt, skatt och avgifter.