Hem Partykungen

Partykungen Rabattkod Maj 2021

Aktuella Partykungen rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken partykungen.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 27
  • Rabattkoder 10
  • Erbjudanden 17
  • Fri Frakt 5

Vanliga frågor för Partykungen

  • Hur använder jag min Partykungen kupong online?

    Du kan kolla in vår sida för Partykungen för att få kupongkoder och erbjudanden som du kan använda på dina online Partykungen-beställningar. Testa och tillämpa automatiskt de bästa Partykungen Rabattkod med hjälp av våra Partykungen-rabattkoder.

Spara pengar med Partykungen rabattkoder

Partykungen tillämpar enhetssändning för leverans med Postnord till din postagent, vilket innebär att du betalar en fast fraktkostnad om 49 kronor oavsett hur mycket eller lite du handlar. Om du handlar för mer än 500 kronor, erbjuder de dig frakten.
Du har full utbytesrätt och återvändsrätt (uttagsrätt) i 30 dagar efter att du mottagit varorna om du inte är nöjd med dina varor. Ångerrätten gäller inte livsmedel (ätbara produkter, t ex sötsaker), snusar, peruker, tights, sexleksaker, smink, linser och andra intima produkter av hygieniska skäl. Ångerrätten gäller inte speciellt tillverkade varor, till exempel deras produkt Studenttecken där du laddar upp din egen bild. Öppet köp / retur på hunddräkter gäller INTE om det testas eller används. Det är dock bra att ta ut kostymen från väskan och titta på den. För att kunna returnera en produkt måste den vara oanvänd (endast testad) och att alla möjliga etiketter kvarstår och tillbehör ingår. Du ansvarar för varorna tills Partykungen tar emot dem. Du är endast ansvarig för returavgiften på 49 kr som debiteras när avgiften är registrerad.
För hemleverans med Best Transport betalar du en avgift på 79 kronor. Vid köp för 1000 kronor eller mer erbjuds fraktavgiften.
Partykungen använder Klarnas kassa Klarna Kolla in, där det finns alternativfaktura, konto, kort, banköverföring och Klarna Direct. Ibland erbjuds du även att betala med Klarnas kampanjer.
Vid kassan erbjuds du också att betala med Swish, bra hej!