Hem Parfymhuset

Parfymhuset.Se Rabattkod Oktober 2021

Aktuella Parfymhuset rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken parfymhuset.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 6
  • Rabattkoder 2
  • Erbjudanden 4
  • Fri Frakt 1

Vanliga frågor för Parfymhuset

  • Hur använder jag min Parfymhuset kupong online?

    Du kan kolla in vår sida för Parfymhuset för att få kupongkoder och erbjudanden som du kan använda på dina online Parfymhuset-beställningar. Testa och tillämpa automatiskt de bästa Parfymhuset Rabattkod med hjälp av våra Parfymhuset-rabattkoder.

Spara pengar med Parfymhuset rabattkoder

Om du är under 18 år måste du ha en förmyndares tillåtelse att beställa från parfym huset.
Frakt: beställningar beställda före klockan 10 14,00 kommer att skickas från oss samma dag (gäller vardagar) och kommer att levereras inom 1-3 arbets dagar inom Sverige.  Frakt inom Sverige kostar 29:- 
Försenad leverans: om vi inte kan skicka din beställning inom 1-3 vardagar kommer du att meddelas via e-post. Om du inte godkänner en ny föreslagen leverans tid har du rätt att annullera köpet utan kostnad.
Kvitto/order bekräftelse
När du har placerat en godkänd order får du ett e-postmeddelande som är giltigt som en order bekräftelse. Tillsammans med din leverans får du då ett pappers kvitto. 
Om du inte har fått en order bekräftelse inom 30 minuter, vänligen kontrol lera att din e-postadress är korrekt och meddela oss och vi kommer att skicka dig bekräftelsen. du har rätt att annullera ditt köp inom 14 dagar. Ånger fri sten börjar gälla den dag du får din beställning eller en väsentlig del av den. Som kund har du rätt att undersöka produkten, men du får inte bryta tätningar eller prova produkten. Om din produkt är skadad eller trasig måste du reklamera varan inom skälig tid.