Hem Parfym Se

Parfym.Se Rabattkod Maj 2021

Aktuella Parfym Se rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken parfym.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 0
  • Erbjudanden 50
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Parfym Se

  • Hur använder jag min Parfym Se kupong online?

    Ange din Parfym Se Rabattkod vid utcheckningen för att tillämpa erbjudandet på din beställning. Parfym Se Kampanjkoder gäller för de flesta Parfym Se-produkter men kan ha vissa begränsningar; dessa kan baseras på tidsram, Parfym Se produkttyp eller varumärke. För att kontrollera hur och när din Parfym Se Rabatt kan användas nu.

Spara pengar med Parfym Se rabattkoder

Parfym.se levererar endast inom Sverige. Deras finska systerwebbplats www.hajuvesi.fi levererar i Finland.
Beställningar mottagna före 14:00 skickas vanligtvis samma dag. Leveranstiden är då 1-3 arbetsdagar beroende på fraktmetod och postnummer. Tyvärr kan Parfym inte påverka eventuella förseningar i fraktbolaget. Under sådana leveransförseningar fortsätter de att övervaka ordern. Om inte annat avtalats specifikt och en leverans försenas orimligt länge, och detta beror inte på dig som kund har du rätt att avbryta inköpet helt gratis.
Du har rätt att avbryta ditt köp oavsett orsak genom att anmäla Parfym inom 14 dagar från när du eller någon tredje part, men inte den operatör som du anger, tar sista objektet i en fysisk besittning (återkallande period). Observera att rätten till tillbakadragande inte gäller produkter med bruten försegling som inte kan returneras på grund av hälso- eller hygienskäl.
Kunden kan betala på det sätt som anges i samband med ordern. För att göra betalningen så smidig och säker som möjligt samarbetar de med Qliro. Genom Qliro Parfym erbjuds faktura betalning, delbetalning, kontobetalning, kortbetalning och direktbetalning.