Hem Parfym Se

Parfym.Se Rabattkod Oktober 2021

Aktuella Parfym Se rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken parfym.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 1
  • Erbjudanden 49
  • Fri Frakt 4

Vanliga frågor för Parfym Se

  • Hur använder jag min Parfym Se kupong online?

    Nya Parfym Se-kuponger kommer att läggas ut på denna sida. Du kan få Parfym Se Rabatt genom att klicka på kupongen du vill lösa in. En popup visar koden för kupongen. Se till att din popup är låst av så att du inte missar Parfym Se-kupongkoder.

Spara pengar med Parfym Se rabattkoder

Parfym.se levererar endast inom Sverige. Deras finska systerwebbplats www.hajuvesi.fi levererar i Finland.
Beställningar mottagna före 14:00 skickas vanligtvis samma dag. Leveranstiden är då 1-3 arbetsdagar beroende på fraktmetod och postnummer. Tyvärr kan Parfym inte påverka eventuella förseningar i fraktbolaget. Under sådana leveransförseningar fortsätter de att övervaka ordern. Om inte annat avtalats specifikt och en leverans försenas orimligt länge, och detta beror inte på dig som kund har du rätt att avbryta inköpet helt gratis.
Du har rätt att avbryta ditt köp oavsett orsak genom att anmäla Parfym inom 14 dagar från när du eller någon tredje part, men inte den operatör som du anger, tar sista objektet i en fysisk besittning (återkallande period). Observera att rätten till tillbakadragande inte gäller produkter med bruten försegling som inte kan returneras på grund av hälso- eller hygienskäl.
Kunden kan betala på det sätt som anges i samband med ordern. För att göra betalningen så smidig och säker som möjligt samarbetar de med Qliro. Genom Qliro Parfym erbjuds faktura betalning, delbetalning, kontobetalning, kortbetalning och direktbetalning.